Flokkar
Myndasavn

7.d vitjar Jógvan Skorheim borgarstjóra í Býráðnum

Í samband við lærugreinina samfelagsfrøði og evnið kommunur, so hevur 7.d verið og vitjað í býráðnum. Borgarstjórin tók væl ímóti okkum og svaraði spurningum, sum næmingarnir skulu brúka til eina lítla filmsverkætlan í samfelagsfrøði. Tey vóru ófør at spyrja.

Eygleiðingartúrur úti í Grøv

Hesa tíðina er soppatíð, so í lívfrøði fóru vit ein túr út í Grøv at leita eftir soppum. Eisini hugdu vit eftir ymsum plantum, og so sóu vit eisini bringureyða. Tað, sum avmarkaði úrtøkuna á túrinum, vóru vespurnar, sum vóru allastaðni. Vit sóu eisini eitt vespureiður. Hóast vespurnar, so var hetta ein fínur túrur, og næmingarnir kundu nýta sínar telefonir skilagott eina løtu og taka myndir av soppum, plantum og fuglum.

Lummalyktatúrur 28.11.17

Klippidagur 30/11-16

Vitjan á Fossánesi 2. nov 2016

Dagstúrur til Tórshavnar og Vestmanna 13.04.2016

Konsert við Føroya symfoniorkestri í Norðurlandahúsinum
Søgusavnið, Vest Pack og SEV (alt í Vestmanna)