Flokkar
- náttúra og tøkni

Søga - Faldibók

Næmingarnir velja sær tríggjar persónar úr hvørjum ættarliði umframt seg sjálvan at skriva um (t.d. næmingur-mamma-omma-langomma).

Næmingarnir finna útav, nær viðkomandi eru fødd (árstal er nóg mikið), og síðani er eisini gott, um tey fáa mynd av viðkomandi. (Tað er ordiliga smart, at taka mynd við fartelefonini, og síðani bara senda myndirnar til mín - tað duga næmingarnir væl).

Síðani skulu tey finna eitthvørt áhugavert at skriva um hesar persónar - søgan hjá teimum er jú heilt øðrvísi enn tann hjá næmingunum, og tí er gott, at næmingarnir fáa innlit í, hvussu forfedrar teirra møguliga hava uppliva onkrar hendingar. Tað kundi t.d. verið streymveiting, heimskríggj, onki sjónvarp/fartelefon, minni ferðsla og annað.

 

Nátt/tøkni

Vit hava verið ein túr úti í grøv í dag (25.oktober). Næmingarnir hava tikið myndir.