Flokkar
9. B

Sum kunnugt er nú boðað frá, at allir næmingar koma í skúla aftur. Hetta skal gerast skjótast gjørligt, og á Skúlatrøð byrjar skúlagongdin hjá øllum næmingunum mánadagin 18. mai kl. 8:00. Vit fara í skúla eftir vanligu tímatalvuni, t.v.s. tímatalvuni, vit høvdu fram til 12. mars. Tit skulu møta í vanligu floksstovuni. Hóast gingið verður eftir vanligu tímatalvuni, eru tó ávísar tillagingar í samband við tilmælini um korona.

 

Handaverk&list í 4. – 7. flokki og allar vallærugreinarnar og breytir í 8. - 10. flokki uttan alis-/evnafrøði verður í stóran mun avlýst. Í nøkrum árgangum verða tímar fluttir fram, har handaverk&list eigur at verða. Í hesum sambandi skulu viðkomandi lærarar møguliga lesa aðrar tímar. Tillagaðu tímatalvurnar eru viðfestar. Tit mugu kunna tykkum um broytingarnar, og flokslærarin kunnar um hetta á heimasetninginum.

 

Flokkarnir skulu halda seg til heimastovuna, og ikki fara í fakhølini, sum t.d. evningstovuna, tónleikastovuna og ítróttahallirnar.

 

Tilmælið um handreinføri er eins og tað hevur verið. Øll skulu vaska hendur, tá ið tey koma í skúla og í samband við fríkorter og matarsteðg. Hetta skal verða gjørt í floksstovunum, har tað er møguligt, og annars á tilhoyrandi vesum.

 

Tað verða ikki hildnar samlingar tvørturum flokkar, sum t.d. morgunsangur. Vegna møguliga smittusporan skulu flokkarnir eisini koma so lítið í samband við aðrar flokkar sum møguligt. Tí verða tímarnir í ítrótti hildnir floksvís og ikki í bólkum. Hesir tímar skulu helst verða hildnir úti. 

 

 

 

 

Vika 33 - 2020

 • Mánadagur
  10. august
 • Týsdagur
  11. august
 • Mikudagur
  12. august
 • Hósdagur
  13. august
 • Fríggjadagur
  14. august

Tímatalvan hjá 9.B

9. B Mánadagur Týsdagur Mikudagur Hósdagur Fríggjadagur
08:00 - 08:45 En LL   Fø SíH   Da LL   Fø SíH    La JáJ
08:45 - 09:20 En LL    Da LL    Da LL   Fø SíH    La JáJ  
09:45 - 10:30 Da LL     Stødd SíH Fø SíH    Ítrótt JáJ,AEG    Alis/Evna BJ   
10:30 - 11:15 Alis/Evna BJ    Stødd SíH  Fø SíH  Ítrótt JáJ,AEG     Alis/Evna BJ   
11:15 - 11:30  Matarsteðgur  Matarsteðgur Matarsteðgur Matarsteðgur Matarsteðgur
11:40 - 12:25 Sø JáJ   En LL  Stødd SíH  Stødd SíH    Lívfr EJ   
12:25 - 13:10 Samf BeJ    Samf BeJ Stødd SíH    En LL    Lívfr EJ   
13:20 - 14:05  Kr EJ    Tý,RB Sjó,EyP  Tý, Miðl, Hand, Heim, Tón, Tilev Sø JáJ 
14:05 - 14:50  Kr EJ    Tý,RB Sjó,EyP  Tý, Miðl,Hand, Heim Tón, Tilev  

 

FLokslærari: Súni í Hjøllum, tlf. 266450