Flokkar
Myndir

Ketta og mús 15. mai 2019

Bingo 30. apríl

Í dag spældu vit bingo í roknitímanum, og børnini hildu tað vera stuttligt at vinna.

Rulla páskaregg! 12.april

Børnini litadu eggini i skulanum og so gekk leidin til gongu ut a Gravarbø at rulla egg. 1a, 2a, 2b og 2d komu eisini, so vit voru fleiri. Har var gott plass og solin kom eisini fram, so vit høvdu ein sera hugnaligan dag, har børnini spældu og hugnadu sær. Ta eggini voru rullad, rulladu tey seg sjalvi oman gjøgnum bøin :) og so var tid til felags mynd.

Aprílsøga 1.april

Heilsusysturin skuldi koma at kanna føturnar hjá næmingunum, tí fótsvampur var í umfer. Hon hevði ringa tíð, so næmingarnir máttu úr hosunum og leggja beinini á borðið.
Hetta vísti seg seinni at vera ein aprílsøga :)

Føstulávintshald 4.mars

Vit hugdu at meðan hinir flokkarnir kvøddu, og brátt var okkara túrur. Vit fóru upp á gólv og kvøddu Veturin kom við kulda og kava og Eg kendi mær ein ríkman saman við hinum báðum 1. flokkunum. Eisini kvøddu allir flokkarnir frá 1-5 fl. Statt opp Santa Simeon saman, og tað eydnaðist væl. Síðani fingu vit føstulávintsbollar og kakao, og endaðu dagin við at sláa pottar. Alt í alt ein hugnaligur dagur.

Sjónleikur 20. februar

Mikudagin 20. februar var sjónleikur á skránni. Vit settu okkum í bussin og koyrdu til Runavíkar, tí leikurin varð spældur í Løkshøll. Talan var um skemtileikin Fróði og aðrir kúllar, og næmingarnir flentu og hugnaðu sær.

Føroyskttími 15. februar

Her sita nøkur fitt og arbeiðssom børn og gera uppgávur í arbeiðsbókini.

Roknitími 13. feb.

Vit spæla eitt roknispæl, og læra okkum samstundis tølini frá 1-100.

Roknitími 6. feb 2019

Fittir næmingar arbeiða í roknibókini.

Kavadagur 31. januar 2019

Skúlin skipaði fyri, at allir næmingar skúlans skuldu fara út í kavan at hugna sær 3. og 4. tíma. Tá vit høvdu kastað kavabløk, etið glerpípur og ballað beinini inn í kava, vóru vit blivin so køld. Tá var lekkurt at fáa heitt kakao frá skúlanum.

Kavadagur 29. januar 2019

Vit njóta løturnar við liggjandi kava :)

Heystardagur 8. okt. 2018

Tað er eisini rúm fyri at arbeiða kreativt.

Ødrvisi skuladagar

Vit hava havt øðrvísi skúladagar, har vit m.a. hava málað steinar og verið úti í grøv og hugnað okkum. Her eru myndir frá døgunum.