Flokkar
Myndasavn

Mánadagin vitjaði flokkurin Christianskirkjuna. Marjun Lómaklett, prestur, stóð í forkirkjuni, har hon heilsaði upp á øll børnini ein og ein. Síðani var farið inn í skipið. Har greiddi Marjun so væl frá øllum tí, sum hoyrir til fólkakirkjuna. Børnini sótu so still og lurtaðu. Tey sluppu eisini at seta presti spurningar.  Áðrenn flokkurin fór aftur í skúlan, fingu tey karamellu frá Marjuni. 

Vit takka Marjuni fyri, at hon gav sær góða tíð til okkum. Samstundis vil eg nýta høvið at ynskja tykkum eina góða hvítusunnu

Vit rokna saman við 2.b

Ein frálíkur 112 dagur í Leirvík

1. flokkur arbeiðir við tølum

Fríggjadagar fara vit ofta at arbeiða í bólkum, verkstovum og tvørtur um flokkarnar. Seinasta fríggjadag vóru allir 1. flokkarnir úti í garðinum og gjørdu tøl við steinum, og sjálvt um børnini bert hava verið fáar dagar í skúla, so dugdu tey væl at hugsavna seg. Aftaná eina løtu fóru vit inn, har kliptu vit tøl úr tilboðsbløðum.

Fríggjadagur:)